Η HELLENIC SEAWAYS πιστοποιείται από την LRQA με ISO 50001:2011 για ενεργειακή διαχείριση

Η LRQA πιστοποίησε τη HELLENIC SEAWAYS ως προς το πρότυπο ISO 50001 για την ενεργειακή διαχείριση. Πρόκειται για την πρώτη ακτοπλοϊκή εταιρεία στην Ελλάδα που λαμβάνει την εν λόγω πιστοποίηση. Παράλληλα ανανεώθηκαν οι πιστοποιήσεις κατά ISO9001 και ISO14001 που αφορούν στην ποιοτική και περιβαλλοντική διαχείριση αντίστοιχα.

Ο κ. Α. Αγαπητός, Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENIC SEAWAYS, παρέλαβε την πιστοποίηση κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο πλαίσιο της έκθεσης ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2016 από τον κ. Νιck Brown, Marine & Offshore Director του Lloyd’s Register και δήλωσε με αφορμή τη βράβευση: “Είμαστε υπερήφανοι που η συνεχής προσπάθειά μας για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και την προστασία του περιβάλλοντος αναγνωρίζεται σε ακόμα ένα ιδιαίτερα σημαντικό πεδίο, αυτό της ενεργειακής διαχείρισης, για πρώτη φορά στην ελληνική Ακτοπλοΐα. Ο σεβασμός στους επιβάτες, τα πληρώματα και το θαλάσσιο περιβάλλον αποτελούν κεντρική αξία της HELLENIC SEAWAYS, και συνεχίζουμε προσηλωμένοι στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση”.

H LRQA συγχαίρει θερμά τη διοίκηση και το προσωπικό της Hellenic Seaways για την πρωτοβουλία αυτή και για τη συλλογική προσπάθεια για διαρκή βελτίωση των επιδόσεων τους σε θέματα Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Ποιότητας. 

Διαβάστε το πλήρες άρθρο εδώ